Administrim i Objekteve Rezidenciale
Cilësia e jetesës dhe komunitetit janë thelbi i punës tonë
Ne ofrojmë

Administrim në objekte

Ambientet e përbashkëta dhe cilësia e tyre janë tregues i kulturës së një komuniteti dhe ndikojnë në sjelljen e tyre. Qyteti dhe vendi në të cilin jetojmë meriton kujdes të veçantë, pasi shtëpia jonë fillon që në hyrjen e pallatit apo dhe më tej.

Me një skuadër specialistësh, në dispozicion në çdo kohë, ne ofrojmë shërbime si: pastrimi godinave dhe ambienteve të përbashkëta, mirëmbajtja teknike e sistemeve elektrike dhe hidraulike, mirëmbajtja e parkimeve, mirëmbajtjen e sistemeve mekanike, mirëmbajtjen e ashensorëve, riparime, rikonstruksione, lyerje.

Jeni të interesuar për shërbimet tona?

Telefon

+355 69 802 1111

Adresa Tiranë

Rruga "Andon Zako Cajupi", pallati 231, kati 2

Adresa Korçë

Korcë, Pazari Vjetër, Godina në Sheshin e Pëllumbave, kati 1

Email

info@inovest.al