Menaxhim Projekti

Menaxhim Projekti

Inovest bëhet pjesë e stafit të kompanisë ndërtuese duke ofruar:

 • Studim tregun dhe konkurence
 • Analizw konsumatori
 • Ndwrtim business plan
 • Ndwrtimin dhe implementimin e strategjisw sw shitjes
 • Ndwrtimin dhe implementimin e strategjisw marketing
 • Finalizimin e shitjeve
 • Ndjekjen e proceseve ligjore, financiare, teknike me klientin
 • Kujdesi ndaj klientit pas kontratës

Menaxhim Prone

Në menaxhimin e pronës tuaj Inovest merr përsipër:

 1. Vlerësimi i një prone për të përcaktuar qiranë e përshtatshme.
 2. Mirëmbajtja teknike, riparime, shërbime të pronës 24h në çdo ditë të vitit.
 3. Marketingu i një prone dhe dhënia me qira.
 4. Inspektimi i vazhdueshëm i pronës dhe trajtimi i ankesave nga qiramarrësit.
 5. Mbledhja e qirasë dhe detyrimeve të tjera.
 6. Pagesa e faturave.

 

Rreth Inovest

Inovest është një kompani inovative për tregun Shqiptar e fokusuar në zhvillimin e biznesit. Sektori ku fokusohet aktiviteti ynë është ndërtimi. Burimet njerëzore janë thelbi i suksesit tonë, duke bërë bashkë profesionistët më të mirë në treg me eksperiencë internacionale dhe vendase.

Duke iu bashkuar stafit tuaj, synohet diagnostikimi i problemeve dhe mundësive që biznesi ka në treg, duke gjeneruar një plan efektiv zgjidhjesh.

8  
Projekte në menaxhimin tonë    

5
Projekte rezidenciale në Tiranë   

3
Projekte ne turizëm   

Dëshmi nga klientët tanë

 • Kompania më e mirë në sektorin e ndërtimit dhe pasurive të patundshme e cila sjell një përvoje të re me një qasje konkrete duke u përshatatur në bazë të nevojës dhe kërkesave të klientit.

  Valbona Begolli
  CEO Albpastrim
 • Njoha dy vajza që më krijuan afrimitet me pamjen e tyre…nuk e prisja që profesionalizmi i tyre do me jepte imazhin e një rinie që të fasionon me njohuritë dhe kapacitetin e saj kulturor, intelektual dhe profesional. Korrektësia e kësaj kompania mban firmën e komunikimit të shkëlqyer dhe aftësisë për të bërë një prezantim ekselent të proçesit nga ana e tyre. Personalisht kam rikultivuar besimin e humbur për brezin e ri falë jush. Ju jam mirënjohëse për përkushtimin dhe korrektësinë tuaj…

  Enkeleda Lamçe
  Pedagoge Kosovë

Artikuj

Ndërtimi ka qënë dhe mbetet një ndër sektorët më të rëndësishëm për ndikimin që ka në zhvillimin e ekonomisë së vendit tonë. Ndër vite dhe aktualisht hasemi me projekte me potencial të lartë zhvillimi në turizëm ose banim. Tregu në vazhdimësi ka kërkesë dhe ofertë...
Read More
Në qendër të çdo biznesi është gjithmonë një klient pavarësisht shërbimit apo produktit që ofrojmë. Edhe pse bëjmë studime tregu, studime konsumatori, edhe pse krijojmë një profil klienti, gjithnjë përballemi me faktorin klient, kërkesa, pritshmëri të ndryshme, problamtika. Kompanitë të cilat investojnë në struktura dhe...
Read More
Në një treg me kërkesë të lartë në shitje- blerje- qiradhënie kreditimi si një burim i rëndësishëm financimi. Për procese të tilla si kreditimi, si profesionistët e fushës ashtu edhe klientët, shpesh hasen me terma të cilët janë të rinj për ta. Për një komunikim...
Read More

Ekspertiza jonë

Shitje95%
Marketing95%
Analizë Tregu90%
Analizë Biznesi dhe Planifikim87%
Menaxhim i Burimeve Njerëzore90%

Mënyrat e komunikimit

Jemi hapur nga e hëna në të shtunë në oraret 09:00 – 19:00

Tiranë

Rruga “Andon Zako Cajupi”, pallati 231, kati 2

Kontakt

 • info@inovest.al
 • +355698021111
 • ish Bllok, rruga “Andon Zako Cajupi”, Tiranë
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.