Blog Full Left Sidebar With Frame

Caption align here
Ndërtimi ka qënë dhe mbetet një ndër sektorët më të rëndësishëm për ndikimin që ka në zhvillimin e ekonomisë së vendit tonë. Ndër vite dhe aktualisht hasemi me projekte me potencial të lartë zhvillimi në turizëm ose banim. Tregu në vazhdimësi ka kërkesë dhe ofertë për shitje dhe blerje. Në vitet e fundit vihet re një shtim i projekteve të reja si në Tiranë ashtu edhe në zona bregdetare, por...
Read More
Në qendër të çdo biznesi është gjithmonë një klient, pavarësisht shërbimit apo produktit që ofrojmë. Edhe pse bëjmë studime tregu, studime konsumatori, edhe pse krijojmë një profil klienti, gjithnjë përballemi me faktorin klient, kërkesa, pritshmëri të ndryshme, problamtika. Kompanitë të cilat investojnë në struktura dhe procedura me qëllim zhvillimin e mëtejshëm të biznesit, kanë në fokus një qasje të integruar të kujdesit ndaj klientit. Nuk mjafton të gjenerojmë klient të...
Read More
Në një treg me kërkesë të lartë në shitje- blerje- qiradhënie, kreditimi shihet si një burim i rëndësishëm financimi. Për procese të tilla si kreditimi, si profesionistët e fushës ashtu edhe klientët, shpesh hasen me terma të cilët janë të rinj për ta. Për një komunikim efektiv dhe lehtësi të procesit është e rëndësishme që të kemi kuptim të njejtë mbi fjalët që përdorim. Kredia hipotekore shumë shpesh është temë...
Read More
Cilësitë që duhet të keni parasysh para se të blini një shtëpi. Procesi i blerjes së një shtëpie ka një rëndësi të veçantë ekonomike dhe emocionale për familjen. Në të tilla raste, konsultimi me specialist të fushës është i këshillueshëm, por ndërkohë ju vijmë në ndihmë me këtë artikull për ta bërë më të lehtë procesin e kërkimit. Vlerësoni çmimin real në treg. Çmimet për një shtëpi, variojnë në bazë...
Read More
A wonderful serenity has taken possession of my entire soul, like these sweet mornings of spring which I enjoy with my whole heart. I am alone, and feel the charm of existence in this spot, which was created for the bliss of souls like mine. I am so happy, my dear friend, so absorbed in the exquisite sense of mere tranquil existence, that I neglect my talents. I should be...
Read More
1 2 3