Karriera

Skuadra jonë e dedikuar kryesisht në shitje përbëhet nga talente me karaktere dinamike. Në parktikën tonë të punës, mbështetemi në një plan trajnimi i cili përmirëson aftësitë e stafit tonë në mënyrë të vazhdueshme dhe sigurohemi të sjellim më të mirën nga praktika e tregut dhe ekspertëve. Talentët janë gjithnjë të mirëpritur. Në besojmë tek të rinjtë me energji dhe vullnet për t’u zhvilluar dhe jemi gati të kontribuojmë në rritjen e tyre profesionale. Suporti ynë është gjithmonë i madh për çdo pjestar të stafit tonë për realizimin e çdo objektive të përcaktuar.

Vende Vakante

Agjent Shitjesh

Inovest kërkon Agjent Shitje me kohë të plotë me kriteret e mëposhtme:

– Të ketë mbaruar arsimin e lartë niveli Bachelor
– Të ketë eksperiencë pune të paktën një vit
– Të ketë aftësi të shkëlqyera komunikuese dhe negociuese
– Të jetë i/e aftë të punojë në grup
– Të ketë pasion dhe ambicie për t’u rritur profesionalisht
– Të ketë njohuri në përdorimin e kompjuterit dhe gjuhës së huaj Anglisht
– Të jetë mbi 23 vjeç.
– Kanë përparësi kandidatët që janë njohës edhe të gjuhës Italiane

Menaxher Marketingu

– Të ketë experiencë pune në marketing ose menaxhim minimalisht 1 vit.
– Të ketë përfunduar arsmin e lartë, preferuar në degët e Ekonomi/ Marketing.
– Të ketë njohuri shumë të mira kompjuterike.
– Të njoh dhe shkruaj shumë mirë gjuhën shqipe.
– Të ketë njohuri të gjuhës angleze.
– Të kete aftësi menaxheriale.
– Do të kenë përparësi kandidatët të cilët kanë kualifikime dhe trajnime në fushën e marketingut.

Apliko për Intership