Menaxhim Prone
 1. Menaxhimi i pronave është një aspekt i rëndësishëm në sektorin e pasurive të  paluajtshme. Ky menaxhim është i zbatueshëm për të dy llojet e pasurive: rezidenciale dhe komerciale.

  Ka shumë faktorë që ndikojnë në menaxhimin e suksesshëm të një prone e cila duhet të gjenerojë vazhdimisht të ardhura por edhe të jetë në kushet e duhura të mirëmbajtjes. Shumica e investitorëve të pasurive të paluajtshme nuk kanë ekspertizën ose kohën e duhur për të mbikëqyrur një ose shumë prona në të njëjtën kohë.

  Kur prona nuk menaxhohet në mënyrë profesionale, të ardhurat e pritura nga qiraja mund të vonohen, investimi në pronë mund të dëmtohet,  pagesat dhe detyrimet mund të akumolohen, marrëdhëniet mes pronarit dhe qiramarrësit mund të jenë të cënueshme në çdo kohë. Kjo është arsyeja pse ekzistojnë kompanitë e menaxhimit të pronave, me staf profesional dhe sisteme teknologjike në dispozicion.

  Brenda Inovest është krijuar një njësi e cila funksionon si sistem për vlerësimin dhe menaxhimin e pronës. Inovest ka në portofolin e saj një numër të konsiderueshëm pronash duke ofruar zgjidhje për problematika të ndryshme. 

Në menaxhimin e pronës tuaj Inovest merr përsipër:

 • Vlerësimi i një prone për të përcaktuar qiranë e përshtatshme
 • Mirëmbajtja teknike, riparime, shërbime të pronës 24h në çdo ditë të vitit
 • Marketingu i një prone dhe dhënia me qira
 • Inspektimi i vazhdueshëm i pronës dhe trajtimi i ankesave nga qiramarrësit
 • Mbledhja e qirasë dhe detyrimeve të tjera
 • Pagesa e faturave

Inovest vë në dispozicion një sistem i cili ju lejoj të kontrolloni pronën tuaj online në çdo kohë si dhe një staf 24h në dispozicion. Prona ka një tjetër vlerë kur ju e gëzoni të qetë dhe kontrolli mbi cilësinë dhe ecurinë e saj është i vazhdueshëm.

Kontaktoni me stafin tonë për të detajuar element të tjerë për menaxhimin e pronës tuaj. menaxhimin e pronës tuaj.

Redukto koston

Kurse kohën

Rrisni përfitimet    

Kontakt

 • info@inovest.al
 • +355698021111
 • ish Bllok, rruga “Andon Zako Cajupi”, Tiranë
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.